Om Grubbegata 14

Fremtidens kontorer - i en klassisk innpakning

Det nye Regjeringskvartalet oser av kvalitet, så for å matche den mektige naboen, legges listen for lokalene i Grubbegata 14 høyt. Det 5700 kvadratmeter store bygget, skal nå gjennom en omfattende rehabilitering, hvor det ferdige resultatet blir et bygg med et klassisk ytre og moderne kvaliteter som man ellers bare finner i nybygg fra øverste hylle.

Oppgraderingen skjer etter strenge FutureBuilt-kriterier og målet er en BREEAM-NOR Excellent-sertifisering. Det betyr at bærekraft settes i førersetet for oppgraderingen av eiendommen. Byggets klassiske fasade tas vare på og det samme gjelder for byggets bærende strukturer. Innvendige material- og fargevalg blir varige og gårdeiers tydelige ambisjon er at de valgene som gjøres nå, skal stå seg over tid, slik at fremtidige leietakertilpasninger holdes på et minimum. Byggets utrustes med fremtidsrettede teknologiske løsninger, noe som gir et smart, brukervennlig og energieffektivt bygg.

Byggestart er første kvartal 2025, med innflytting i løpet av 4 kvartal 2026

Byggets to nederste etasjer åpnes opp og tilrettelegges med både personalrestaurant for byggets brukere, samt flere utadrettede serveringstilbud. I byggets øvrige etasjer kommer det luftige kontorer med store vindusflater og utsikt over nærområdet. Grubbegata 14 blir kort fortalt et godt sted å være for aktører som verdsetter nærheten til Regjeringskvartalet og moderne, fremtidsrettede kvaliteter, i en klassisk innpakning.

Fasiliteter

Personalrestaurant
Garderober med dusj
Felles møterom
Sykkelparkering

«Dette er et bygg med en sterk identitet og mange gode kvaliteter. Materialer og fargevalg gjøres med stor respekt for byggets identitet, men oppdateres til en moderne variant av det opprinnelige» - Interiørarkitekt, Tine Hauger

Visninger

Visning etter avtale

Kontakt oss

avatar

Peter Rød

Associate Director

avatar

Rafael Tabel

Analyst

Send en henvendelse