Lyst på kontor i byens nye kjerne?

Nærmeste nabo til det nye Regjeringskvartalet

Skal vi være helt ærlige, så er det ikke så mye med dagens beliggenhet som gjør Grubbegata 14 spesielt attraktiv. Byggingen av det nye Regjeringskvartalet, endrer imidlertid bildet fullstendig. Kvartalet, som i dag er preget av usammenhengende byutvikling, skal som en del av byggeprosjektet repareres og blir et vakkert uterom for både kontorbrukerne i området, byens innbyggere og tilreisende. Med sine 3000 nye medarbeidere, vil det nye Regjeringskvartalet om noen år være en av hovedstadens mest pulserende område.


Det eneste som skiller Grubbegata 14 fra det nye Regjeringskvartalet, er en vakker, grønn lunge. Parken på hele tolv mål, etableres på et lokk som legges over Ring 1 og bidrar til å gi området et formidabelt løft. Den nye parken kommer på toppen og blir en nye oase i nærområdet. 


Avstand til offentlig kommunikasjon
I Grubbegata 14 er du ikke bare tett på departementene, du er midt i Oslo, med alt det innebærer av urbane kvaliteter. Både buss, trikk, T-bane og tog, er bare noen minutter unna, og i nærområdet er det et rikt utvalg av både shopping og opplevelser. Rett over gaten, i det vakre, Gamle Deichmanske bibliotek, etableres det et kulturhus med fotoutstillinger, eventer, restauranter og barer. Naboen mot øst, Møllergata 37, blir revet og reist som hotell, noe som bidrar til enda mer liv i området.

Sammenlignet med mange av de andre prosjektene i nabolaget, er Grubbegata 14 et lite prosjekt, men godt samarbeid med de andre aktørene i området, sørger for en fin og helhetlig utvikling. Sammen med det nye Regjeringskvartalet bidrar dette til at hele kvartalet rekonstrueres og forvandles til et levende og attraktivt nabolag, et godt sted å være både i arbeidstiden og om kvelden.

  • Parkering: Flere parkeringsanlegg i nærområdet, nærmeste er bare 60 meter unna

  • Oslo Street Food: 250 meter

  • Youngstorget: 300 meter

  • Treningssentre: 350, 400 og 500 meter

Reiseavstander

Buss: Hammersborggata
1 min gange
Trikk: Stortorvet
7 min gange
T-bane: Stortinget
6 min gange
Tog: Oslo S
9 min gange

Visninger

Visning etter avtale

Kontakt oss

avatar

Peter Rød

Associate Director

avatar

Rafael Tabel

Analyst

Send en henvendelse